Home / Aannemer

Vind een aannemer voor jouw klus

Op zoek naar een professionele aannemer bij jou in de buurt? Plaats gratis uw klusopdracht en kom direct in contact met een aannemersbedrijf.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Aangesloten aannemers:

Naam: ahmed sharif

wij graag doen onze best

Ivo Todorov
Naam: Ivo Todorov

Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op…

Shay Noorlander
Naam: Shay Noorlander

UW DROOM = ONS DOEL ZN Bouw is een gedre…

Kolja Pavlov
Naam: Kolja Pavlov

Hoi ik ben een klusjesman die bijna alle…

Floris Bergacker
Naam: Floris Bergacker

Hallo, mijn naam is Floris Bergacker, ee…

Denk u erover om te gaan verbouwen, heeft u behoefte aan meer ruimte in de woning of wilt u de woning moderniseren? Dit zijn behoorlijke projecten waarbij u een grootscheepse renovatie of bouwproject kunt verwachten en u meerdere vakmannen nodig heeft.

Een goede planning en duidelijke tekeningen zijn dan essentieel. Hiermee voorkomt u dat het project vertraging oploopt of dat u teveel betaalt. Heeft u geen tijd of zin om zelf toezicht te houden dan is het handig om een aannemer te zoeken via Klussersvinden.nl. U vindt makkelijk een goede aannemer door uw klus hier te plaatsen.

Voordat u een aannemer aan neemt is het handig om te weten wat u kunt verwachten. Wat zijn de taken van een aannemer, wanneer is het handig om een aannemer aan te nemen en wat zijn de kosten die erbij horen? Alle relevante informatie vindt u op deze pagina.

Wat doen aannemers

Aannemers besparen u heel wat werk. Een aannemer is verantwoordelijk voor de hele klus, daarom stuurt een aannemer alles en iedereen aan. Ook is de aannemer bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de bouwtekeningen, inkoop van materialen, vergunningen als die nodig zijn en fungeert als aanspreekpunt. U hoeft daarom niet voor iedere taak een andere vakman in te schakelen en dat scheelt behoorlijk wat tijd en moeite.

De taken van een aannemer

Wanneer u duidelijk voor ogen heeft wat een aannemer wel niet allemaal voor u doet kunt u besluiten of u een aannemer aan wil nemen of niet. De dagelijkse taken van een aannemers zijn onder andere het verzorgen van de volledige verbouwing, indien nodig het aanvragen van vergunningen en ontheffingen voor hijskranen, bouwliften en afvalcontainers.

De aannemer selecteert de juiste vakmensen en is verantwoordelijk voor de inkoop van de materialen. Ook de planning van het project en het waken voor de afspraken en deadlines ligt bij de aannemer.

Voor welke klussen huurt u een aannemer in?

Niet bij elke klus in of om uw huis is het nodig een aannemer in te huren. Met name voor klussen die langer duren en waarbij er meerdere vakmannen komen kijken is het handig om een aannemer alles te laten coördineren.

Bijvoorbeeld een flinke verbouwing, het plaatsen van een uitbouw of het bouwen van een nieuwe woning. Maar ook bij het verbouwen van de badkamer of keuken, kan een aannemer uitkomst bieden.

Wat zijn de kosten van een aannemer

Hoeveel u betaalt voor een aannemer, hangt samen met de grootte van de klus. Een aannemersbedrijf vraagt een volledig bedrag voor de hele klus, dit is dan dus inclusief de materiaalkosten en arbeidsloon van de vakmannen en het tarief van de aannemer.

Een ZZP’er vraagt meestal een aanneemsom en het kan ook zijn dan vakmensen per vierkante meter of op basis van een uurtarief werken.

Het juiste aannemersbedrijf voor mijn klus

U wilt natuurlijk zeker weten dat u in zee gaat met een aannemer kiest die ervoor zorgt dat het project volgens planning verloopt en het project binnen uw budget blijft. Waar moet u dus opletten in de zoektocht naar een geschikte aannemer? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

Heeft de aannemer ervaring met deze specifieke klus?

Niet iedere aannemer heeft ervaring met dezelfde projecten. Het is handig om te weten dat uw aannemer ervaring heeft met de klus. Bijvoorbeeld het uitgraven van een kelder, het is dan wel zo handig om iemand in dienst te nemen die weet wat er moet gebeuren. U kunt dit aan de hand van referenties of reviews uitzoeken.

Vergelijk offertes van meerdere aanemersbedrijven

Bedrijven hebben allemaal een eigen manier om offertes op te stellen en daarom is het niet zomaar met elkaar te vergelijken. Kijk niet alleen naar de totale prijs maar bekijk de opbouw van deze prijs goed en vergelijk alle kostenposten met elkaar. Een aantal zaken om in de gaten te houden zijn bijvoorbeeld, welke werkzaamheden zijn inbegrepen in de prijs. Hoe rekent de vakman, een uurtarief, per vierkante meter of een totaalprijs? Wat zijn de afspraken met betrekking tot het meerwerk? Wat is de planning en wanneer kan de aannemer starten. En dan ook niet onbelangrijk, wat zijn de bepalingen omtrent garantie?

Hoe vind je een aannemer

Een verbouwing vraagt heel veel energie en daarom is het logisch dat niet iedereen staat te springen om een verbouwing op zich te nemen. Waar haalt u de beste vaklui vandaan, waar bestelt u tijdig het materiaal? Allemaal vragen en keuzes. Een aannemer neemt u al deze taken uit handen en u hoeft alleen maar te genieten van het resultaat. Hier op Klussersvinden.nl vindt u tal van aannemers. Zo vindt u zeker een vakman in de buurt die verstand heeft van de specifieke klus.