Home / Badkamer specialist

Badkamer specialist inhuren voor jouw klus?

Uw badkamer vernieuwen? Kom gratis in contact met een badkamer specialist in de buurt. Plaats simpel en gratis een klus. Ontvang reacties van badkamer specialisten en ga in gesprek.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Badkamer specialisten:

michael van hassel
Naam: michael van hassel

gespecaliseerd in rioolwerkzaamheden. la…

Paul Geerman
Naam: Paul Geerman

Voor al uw binnen, en buitenschilderwerk…

Yessin Morgenroodt
Naam: Yessin Morgenroodt

Ik ben een net begonnen jongen onderneme…

Hector Rico Gozalbo
Naam: Hector Rico Gozalbo

A house needs to be safe, warm, cozy, gi…

Naam: sander van soest

als hoofd beroep ben ik allround timmerm…

Voldoet uw badkamer niet meer uw eisen of die van de moderne tijd? Of wilt u liever ruimte besparen en de badkamer daarom anders indelen? Wat de reden ook is: het renoveren of verbouwen van een badkamer is een behoorlijke klus.

U moet kennis hebben van het leidingwerk en bijvoorbeeld het plaatsen van tegels en het sanitair.

Wilt u zeker weten dat de rest van de woning droog blijft, neem dan een badkamerspecialist aan. Zo weet u zeker dat de klus juist wordt uitgevoerd en hoeft u zelf de hamer niet op te pakken. Via deze pagina vindt u snel de juiste specialist met ervaring met uw klus.

Wat doet een badkamer specialist?

Laat u een badkamerspecialist de verbouwing van uw badkamer uit handen nemen? Dan weet u zeker dat de verbouwing van uw badkamer minder zorgen met zich meebrengt.

Een vakman weet precies hoe lekkages voorkomen moeten worden en hoe de tegels strak op de muur komen. Het is zelfs mogelijk om aan de badkamerspecialist te vragen het puin af te voeren dan heeft u zelfs hier geen omkijken meer naar.

In grote lijnen zijn de werkzaamheden van een badkamerspecialist, de badkamer ontwerpen, een badkamer plaatsen of renoveren, het plaatsen van sanitair en het repareren van bad of douche.

De taken van een badkamerspecialist

De taken van uw badkamerspecialist zijn afhankelijk van de klus. Een sanitairspecialist kan uw douchecabine veranderen naar een inloopdouche, een kapotte kraan repareren of uw badkamer volledig renoveren.

Nieuw ontwerp badkamer

Uitgekeken op de badkamer of voldoet deze badkamer niet meer aan uw wensen? Een badkamerspecialist maakt een nieuw ontwerp voor de badkamer. De badkamerspecialist houdt hierbij rekening met uw wensen, het beschikbare budget en de ruimte. Een extra muurtje kan de ruimte veel groter maken. Na het ontwerpen is het ook nog mogelijk dat de vakman u de volledige verbouwing uit handen neemt.

Renovatie badkamer

De badkamer specialist neemt u alles uit handen, van het slopen van de badkamer tot aan het plaatsen van het nieuwe sanitair. U kunt een steentje bijdragen om zo ook nog eens kosten te besparen. Bijvoorbeeld het sloopwerk uitvoeren en afvoeren is iets wat u zelf zou kunnen doen. Let dan wel goed op dat u geen schade veroorzaakt, dat geeft de specialist extra werk en daardoor krijgt u dus extra kosten.

Installeren sanitair

Kleinere klussen kunt u ook overlaten aan de specialist, zoals het vervangen van een kraan of toilet. Of u kunt zelf een ontwerp maken en deze laten realiseren voor de specialist.

Repareren onderdelen badkamer

Repareren onderdelen badkamer

Wat kost een badkamer specialist?

De kosten hangen uiteraard grotendeels samen met de werkzaamheden en de grootte van de klus. Afhankelijk van uw klus kunt u een budget tussen de paar honderd en paar duizend euro apart houden voor de badkamerspecialist. Gezien de kosten is het logisch dat u niet meteen met de eerste aanbieder in zee gaat. Het is belangrijk om van te voren goed te weten hoe de vork in de steel zit en welke kosten u mag verwachten. Ook met betrekking tot meerwerk en garantie. Maar hoeveel u betaalt hangt uiteindelijk af van verschillende factoren.

Zoals de grootte van de badkamer, de bereikbaarheid van de badkamer en uw specifieke wensen en hoeveel tijd de specialist nodig heeft voor de klus. Hoe meer tijd er nodig is hoe hoger de kosten zijn. Om verrassingen te voorkomen is het daarom verstandig om vooraf een prijs af te spreken.

Hoe lang is de specialist bezig met mijn badkamer?

Hoeveel tijd u mag reserveren voor de renovatie van de badkamer is afhankelijk van de grootte van de klus. Betreft het een volledige verbouwing? Dan heeft de badkamerspecialist gemiddeld een tot drie weken werk aan de klus.

Als de badkamer uw enige voorziening qua toilet en douche is moet u dus wel rekening houden met het huren of anders regelen van alternatieven voor deze voorzieningen.

Hoe vindt u snel een goede badkamerspecialist?

Bij grote klussen en met name bij ingrijpende verbouwingen is het fijn om een betrouwbare specialist in de arm te nemen. Deze vindt u via onze pagina. U kunt hier uw klus plaatsen en zo in contact komen met meerdere aanbieders uit de buurt. Door meerdere aanbieders te vergelijken en de offertes goed na te kijken kunt u een goede prijs vinden. Let hierbij ook op randvoorwaarden zoals de planning, meerwerk en garantie.

Enkele steden waar wij actief zijn