Home / Behanger

Behanger gezocht?

Op zoek naar een professionele behanger? Plaats gratis en vrijblijvend uw klusopdracht en kom in contact met professionele klussers die u kunnen bijstaan.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Behangers:

Ilyas Schilderwerk &Totaal onderhoud
Naam: Ilyas Schilderwerk &Totaal onderhoud

Ik ben ilyas sinds vorige jaar augustus…

Naam: Nour Hakim

Schilder binnen buiten&onderhoudwerk

Naam: Jason Reinhardt

Beste Wij zien dat u op zoek bent naar e…

Jacco Marijt
Naam: Jacco Marijt

Miroja is een Hilversums bedrijf. U kunt…

Naam: Ahmed Yak

Ik ben een hardwerkende man en die vele…

Behangen is vaak moeilijker dan je denkt. Heb je te veel hooi op je vork genomen tijdens een verhuizings- of verbouwingsproject?

Is je doe-het-zelf behangwerk uitgelopen op een ramp? Of wil je gewoon dat het behangen vlekkeloos gebeurt en denk je erover na om het uit te besteden aan een professional?

Voordat alles schots en scheef aan de muren hangt, lees gauw verder over de voordelen van het inhuren van een professionele behanger. Zo hoef je je niet langer zorgen te maken en kun je je aandacht richten op de dingen waar je echt goed in bent.

De voordelen van het inhuren van een Behanger

Als je geen ervaring hebt met behangen, kan het veel tijd en moeite kosten om het behang volledig recht en gelijk aan te brengen.

Zeker bij slechte muren die extra voorbereiding vergen om alles strak en stevig te krijgen. Zonder de juiste kennis en materialen is het lastig om de gewenste kwaliteit op de lange termijn te waarborgen.

Een professionele behanger kan op basis van je muur precies zien welke behandelingen nodig zijn en weet de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen, zodat er op den duur geen vervelende bobbels, luchtbellen, vouwen of scheuren optreden.

Ze beschikken daarnaast over de beste materialen om behangwerk van de hoogste kwaliteit te leveren en secuur af te werken.

Wat doet een behanger?

Een behanger ondersteunt bij het hele proces om te zorgen dat alles er geheel naar wens uitziet. De behanger meet en berekent de hoeveelheid behang nauwkeurig. Zo betaal je nooit te veel voor behang dat je niet nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen om oud behang alvast zelf te verwijderen of dit te laten doen. Vervolgens wordt het behang zorgvuldig gesneden, gelijmd en geplakt. De behanger heeft ervaring met alle soorten behang – waaronder papier, fotoprints, vinyl, textiel, acryl, glasvezel en renovlies – en kan je adviseren over het juiste materiaal dat past bij jouw budget en wensen. Ook slechte muren met veel barsten en beschadigingen zijn geen probleem en worden vakkundig opgevuld met een muurvuller om putjes tegen te gaan.

Wat kost een behanger?

De kosten van een behanger verschillen per project. Het totaalbedrag kan berekend worden op basis van uurtarief, maar ook op basis van vierkante meterprijs. Aspecten zoals oppervlakte van de ruimte, moeilijkheidsgraad van de muren, het soort materiaal en eventuele voorbereidingen als het verwijderen van behang kunnen daarbij van invloed zijn. De vierkante meterprijs van het aanbrengen van glasvliesbehang zal bijvoorbeeld hoger liggen dan bij papierbehang. Het gemiddelde uurtarief van een behanger ligt rond de 25-30 euro en bij een standaardklus zal het behangen van een kamer van 45 m² uitkomen op een bedrag tussen de € 87 en € 105. Vraag altijd van tevoren een offerte aan en kom nooit voor onverwachte kosten te staan.

Hoe kan ik kosten besparen bij het inhuren van een Behanger?

De kosten voor het behangwerk kunnen soms snel oplopen. Bij een uurtarief kan het veel tijd en kosten schelen wanneer je het voorbereidend werk al zoveel mogelijk zelf uitvoert. Voor het behangen is het belangrijk dat de muur egaal is. Zorg daarom dat oud behang en eventuele haken en schroeven verwijderd zijn. Werk oneffenheden alvast weg met een schuurmachine en vul eventuele gaten in de muur met een vulmiddel. Ook kan het soms voordeliger zijn om behang zelf uit te kiezen. Hoewel dit vaak met korting ingekocht kan worden door de behanger en je zo verzekerd bent van de beste kwaliteit, worden deze kosten wel doorberekend in de prijs.

Kies voor kwaliteit en huur een professionele Behanger in

Waar wacht je nog op? Leg die behangborstel neer en laat het behangwerk met een gerust hart over aan een professional! Zo bespaar je tijd en zorgen, maar bespaar je niet op kwaliteit. Op deze manier weet je zeker dat er niets mis kan gaan en ben je verzekerd van een woonkamer, slaapkamer, keuken of gang met het mooiste en perfect geplaatste behang waar je nog lang van kunt genieten. Wees alleen tevreden met het allerbeste voor je woning. Neem nu contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte en ontdek wat onze vakmannen voor jou kunnen betekenen.