Dashboard / Faq

FAQ

Bekijk een overzicht van veel gestelde vragen.

Helaas hebben wij (nog) geen app. Klussersvinden.nl werkt alleen via de browser. Wij werken gelukkig wel uitermate goed op uw mobiele scherm. Indien er genoeg vraag is zullen wij echter onze app lancering versnellen!

Nee, klussersvinden.nl is een geheel onafhankelijk platform. Wij werken niet samen of voor andere klus- en soortgelijke platformen.

Wij krijgen dagelijks aanmeldingen van klussers uit België en omstreken.

Op ons platform worden er dagelijks nieuwe klusopdrachten geplaatst en melden nieuwe klussers uit Nederland en omstreken aan. Opdrachten ouder dan 40 dagen worden automatisch verwijderd in ons systeem. De klussen die u te zien krijgt zijn dus altijd actueel.

Uw account is voor niemand zichtbaar, alleen u. Uw profiel als klusser is echter wel zichtbaar voor opdrachtgevers en gasten. Als opdrachtgever zijn uw contactgegevens niet zichtbaar voor iedereen. Alleen voor klussers mits u hiervoor toestemming heeft gegeven.

We willen natuurlijk liever dat u blijft maar u kunt uw account verwijderen wanneer u maar wilt.

Nee, het is niet toegestaan uw account te delen met anderen. Deze is persoonlijk en wij vragen u hier geen misbruik van te maken. Meer informatie hierover vindt u binnen onze algemene gebruiksvoorwaarden.

Uw profiel kunt u alleen verwijderen van ons platform door uw account te verwijderen. Als u dit doet verwijdert u dus ook al uw recensies, berichten, offertes en facturen.

Als klusser is uw profiel zichtbaar voor opdrachtgevers en gebruikers. Uw contactgegevens niet, alleen als u een betaalde gebruiker bent krijgen opdrachtgevers direct uw contactgegevens te zien, zodat zij sneller contact op kunnen nemen. Zijn mijn contactgegevens te zien op mijn profiel? Uw contactgegevens zijn niet vanzelfsprekend te zien binnen uw profiel. Alleen betalende leden mogen gebruik maken van deze functie. U bent natuurlijk niet verplicht deze te laten zien binnen uw profiel.

Nee, een website vermelding staan wij niet toe. U kunt wel uw portfolio laten zien binnen uw profiel.

Alleen de zon gaat voor niets op. Wij willen ons platform graag draaiende houden, daarom vragen wij klussers een klein maandelijks of jaarlijks bedrag als zij gebruik willen maken van alle functionaliteiten binnen ons platform. Daarentegen bieden wij iedere dag nieuwe opdrachten, extra mogelijkheden en een simpel systeem. Bekijk hier meer informatie over onze tarieven.

Reageren op een klus is simpel. Zodra u op de opdracht pagina bent kunt u een offerte sturen naar een klant, een privébericht of telefonisch contact opnemen. Laatste 2 opties zijn alleen beschikbaar voor betaalde leden.

Op klussersvinden.nl zijn er meer dan 2.000 aangesloten vakspecialisten aanwezig door heel Nederland.

Alle aangesloten klussers beslissen echter zelf op welke opdracht(en) zij wel of niet willen reageren. Het is daarom belangrijk voor u als opdrachtgever uw opdracht zo duidelijk mogelijk te specificeren. Door bijvoorbeeld foto’s toe te voegen. Daarnaast kunt u zelf ook een klusser in de buurt contacteren via ons platform.

Op klussersvinden.nl maakt u samen met een klusser een onderlinge afspraak. Een klusser vooraf contant betalen vinden wij echter niet verstandig!

Onze oplossing? De klusfactuur. Een klusser stuurt u dan een veilige betaallink via ons platform. Klusser ziet dat er is betaald en kan aan het werk. De klusser wordt pas uitbetaald na uw goedkeuring. Zo blijft uw geld veilig!

Meer informatie over klusfacturen vindt u hier.

Let op: klus facturen zijn momenteel in beta en slechts een selecte groep uitgenodigden kunnen hier gebruik van maken.

Soms lukt het niet om zelf de juiste klusser te vinden, of ligt het online gebeuren u niet helemaal. Dan kunnen wij u bijstaan in het zoeken van een klusser. Voor meer informatie over ons klushulp kunt u hier kijken.

Ja, het plaatsen van een klus is geheel gratis. Nadat uw klus is geplaatst nemen klussers zelf contact met u op.

Wat jammer nou. Helaas is niet iedereen even betrouwbaar. Wij raden u aan een recensie achter te laten voor deze klusser. Zodat een toekomstige opdrachtgever hiervoor gewaarschuwd is. Intussen kunt u de klusser ook rapporteren zodat wij hiervan een notitie kunnen maken. Bij herhaaldelijke fouten kunnen wij de klusser verwijderen van ons platform.

Ja hoor, u kunt gemakkelijk zoeken naar een klusser bij u in de buurt en contact opnemen.