Home / Gevelspecialist

Vind een gevelspecialist in de buurt

Een gevelspecialist nodig in de buurt? Plaats een klusopdracht en kom gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten voor al uw gevelwerk.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Nieuwe gevelspecialisten:

Naam: Fausto Jonker

J&G bv “Jonker & Gevelreiniging”…

Mario Struijs
Naam: Mario Struijs

Ik Ben mario en ik ben 20 jaar en werk a…

b schmitz
Naam: b schmitz

Wij zijn een allroundklusbedrijf die div…

Macey Van vliet
Naam: Macey Van vliet

Goedendag ! Beste lezer . Welkom bij *Sm…

Faigen Keijsers
Naam: Faigen Keijsers

Laat ik me even voorstellen. Wij zijn ee…

Het eerste wat u ziet als u naar huis rijdt is de buitenkant van uw woning. De gevel is het visitekaartje en daarom is het wel zo fijn dat een gevel verzorgd en netjes is. Maar er zijn meer redenen waarom een goed onderhouden gevel belangrijk is.

De gevel beschermt uw woning namelijk tegen vuil en vocht. Een goede bescherming tegen vocht zorgt ook dat vorst geen van krijgt op de woning en er geen scheuren door ontstaan in uw gevel. U begrijpt dat scheuren de stevigheid en veiligheid van uw woning niet echt helpen. Omdat gevels zo belangrijk zijn is het onderhoud dat dus ook.

Om er zeker van te zijn dat het onderhoud juist gebeurd kunt u een gevel specialist inschakelen. Ook voor reparaties en renovaties bent u bij hen aan het juiste adres.

Wat doet een gevelspecialist?

Verrassend genoeg ontfermt de gevelspecialist zich over uw gevels. Een goede specialist bekijk wat uw gevel nodig heeft.

Goed onderhoud zorgt voor behoud van de gevel en maakt kostbare en ingrijpende werkzaamheden overbodig.

Maar het kan zijn dat een gevel lange tijd niet het juiste onderhoud heeft gehad en dan is er meer werk aan de winkel.

Wanneer heeft u de gevelspecialist nodig?

Scheuren en barsten zijn een teken dat u deze specialist een belletje moet geven. Maar bijvoorbeeld optrekkend vocht is ook niet de bedoeling en ook dat kan verholpen worden door een gevelspecialist. Wat doet de specialist nog meer?

Gevelreining

De gevelspecialist maakt met professionele reinigingsmiddelen uw gevel schoon en voorkomt zo dat uw gevel verder aangetast wordt. De professional verwijdert mos en reinigt de stenen om uw gevel een frisse uitstraling te geven.

Impregneren van de gevel

Om uw woning te beschermen tegen weersinvloeden en schimmel, is het verstandig om uw gevel regelmatig te laten impregneren. Voordat uw gevel geïmpregneerd kan worden moet de vakman de gevel eerst reinigen.

Voegen vervangen

Is er een voeg verdwenen of gescheurd dan is het raadzaam deze te vervangen. Zo verkleint u ook het risico op optrekkend vocht.

Gevelrenovatie

De specialist voorziet uw woning met een gevelrenovatie van een frisse en nette gevel. Kapotte stenen worden vervangen, er komen nieuwe voegen in en de gevel wordt gereinigd. Een renovatie kunt u goed combineren met het isoleren van de woning. Als men toch al werk heeft is dat vaak voordeliger.

Wat kost een gevelspecialist?

Ook bij deze specialist geldt dat de kosten samenhangen met de klus. De grootte van de klus, de vierkante meters, de staat van de gevel, uw wensen et cetera.

Is de gevel makkelijk te bereiken, moet er een steiger worden gehuurd? Over het algemeen rekent men per vierkante meter. Hoe meer meters hoe lager de prijs per meter in verhouding meestal is.

Het is raadzaam om bij uw buren te informeren of zij ook onderhoud wensen dan kan de specialist in een keer door en bent u beiden voordeliger uit. Gemiddeld mag u uitgaan van een bedrag tussen de € 35,- tot € 40,- per m² voor het voegen en voor het impregneren tussen de € 7,- en € 12,- per m².

Kunt u besparen op de kosten van een gevelreiniger?

Uiteraard staat het u vrij om zelf aan de slag te gaan. Het voegen van een gevel is alleen een behoorlijke specialistische klus die ervaring en kennis vereist. En de gevel is een belangrijk onderdeel van uw woning waarbij een goede staat belangrijk is.

Gezien de moeilijkheidsgraad en het belang van een goede gevel is zelf klussen niet aan te raden, tenzij u behoorlijk handig bent. Besparen kan wel door een goede specialist voor een laag tarief te vinden. Het vergelijken van verschillende aanbieders maakt dat mogelijk. Bij ons vraagt u eenvoudig meerdere offertes op en kunt u deze met elkaar vergelijken.

Let wel op dat u niet alleen naar de totaalprijs kijkt maar ook bijvoorbeeld garantie en meerwerk mee neemt in de vergelijking. Het combineren van werk is ook een manier om de prijs te drukken. Dat kan door meer werk tegelijk uit te laten voeren of door samen met de buren een klus aan te bieden.

Hoe vindt u een geschikte gevelspecialist?

Gevelspecialisten kunnen voorzien zijn van keurmerken, deze keurmerken staan voor kwaliteit en garantie. Er zijn ook certificaten zoals het VCA certificaat dat aangeeft dat een vakman werkt met aandacht voor gezondheid en milieu.