Home / Glazenwasser

Vind een glazenwasser

Glazenwasser inhuren in de buurt? Plaats gratis een opdracht en kom direct in contact met een glazenwasser in jouw regio.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Aangesloten glazenwassers:

Naam: Ilyas Ovali

Beste

arno spee
Naam: arno spee

Sade vastgoed onderhoud bestaat al meer…

Naam: Martijn Versprille

Voor zowel zakelijke als particuliere kl…

Naam: zohair bouassa

wij zijn gss een schoonmaakbedrijf met v…

AJW Bekkers
Naam: AJW Bekkers

Voor al uw schilderwerkzaamheden Voor al…

Misschien is het uw hobby, misschien niet. U kunt uw zondagochtend wankelend op een trapje met een emmertje sop doorbrengen of u huurt een ervaren glazenwasser in.

Glazenwassen is een huishoudelijke taak die u zelf kan doen maar ook kunt uitbesteden aan een glazenwasser, net wat uw voorkeur heeft. De glazenwasser houdt zich bezighoudt met het op professionele wijze reinigen van uw beglazing.

Dat kan zijn op grote hoogte, of niet. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op de diensten van een glazenwasser. Echter zijn de meeste klanten van glazenwassers zakelijk.

Het bedrijfspand functioneert als visitekaartje en een goede en verzorgde uitstraling is daarom van belang. Ook zijn deze panden vaak hoger dan uw woning wat het een stuk lastiger maakt om bij de ramen te komen.

Grondige reiniging van uw ramen

Als u over een grotere woning beschikt met meerdere etages als u een appartement op de bovenste verdieping heeft kan het interessant zijn om een glazenwasser in te schakelen. Deze professional kan er namelijk voor zorgen dat uw ramen weer helemaal schoon worden en u weer fijn van het uitzicht kunt genieten.

Vaak denken mensen dat het wassen van ramen alleen voor de mooiigheid is maar dat is niet waar. Als ramen na verloop van tijd aan de buitenkant vuil worden kunnen zij daardoor ook dof worden. En voor het behoud van de kozijnen is een regelmatige schoonmaak ook niet onbelangrijk.

Hoeveel kost een glazenwasser?

De prijs die een glazenwasser rekent is doorgaans afhankelijk van verschillende factoren. U moet hierbij rekening houden met het materiaal dat wordt gebruikt, maar ook de toegankelijkheid van uw ramen, de hoogte van uw woning en de oppervlakte van de ramen.

De regels voor glazenwassers zijn in de loop der jaren aanzienlijk strenger geworden. Dit heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat werken met ladders op grote hoogte niet meer toegestaan. Een stelling of een hoogwerker is dus vereist en daar komen dus weer kosten bij.

Groot aanbod van glazenwassers

Bij het inhuren van een glazenwasser moet u er rekening mee houden dat de prijzen voor het laten wassen van uw ramen onderling behoorlijk kunnen verschillen. De ene glazenwasser kan dan ook een stuk voordeliger zijn dan de andere glazenwasser. Om u een goed beeld te geven van redelijke prijzen hebben we een aantal voorbeelden. Een rijtjeswoning kost u gemiddeld tussen de 20 en 25 euro, voor een hoekwoning is dat tussen de 30 en 35 euro en een vrijstaande woning kost u tussen de 40 en 50 euro.

Hierbij wordt uitgegaan van alleen het wassen van de buitenkant van de ramen. Deze prijzen lopen op omdat deze woningen meer muren en dus meer ramen hebben. Houdt hierbij wel in uw achterhoofd dat de exacte prijs afhankelijk is van meer dan alleen het type woning, bijvoorbeeld het aantal ramen en de plaats van deze ramen. Het wassen van ramen op grote hoogte zal u altijd meer geld kosten dan het wassen van de ramen van de benedenverdieping.

Wat doet de glazenwasser nog meer?

Uw glazenwasser doet behalve de ramen vaak ook het kozijn. Zo is de uitstraling van uw woning meteen weer helemaal top. U mag er dan wel rekening mee houden dat de glazenwasser voor moeilijk bereikbare plaatsen soms een meerprijs rekent.

Als een glazenwasser gebruik moet maken van een hoogwerker rekent hij of zij dat door.

Vind een betaalbare glazenwasser

Plaats uw klus op onze pagina zodat lokale glazenwassers kunnen reageren. U kunt een selectie maken aan de hand van hun prijzen en profielen. Maar er is ook nog de mogelijkheid om ervaringen van eerder opdrachtgevers mee te nemen in uw keuze. Recensies geven een goed beeld van de werkwijze en klantvriendelijkheid van de glazenwasser. Zorg voor een goede omschrijving van uw klus met alle relevante informatie zoals het aantal ramen en de hoogte, dan kan het bedrijf ook gericht reageren.