Home / Help center / Wat is een klus lead?

Wat is een klus lead?

Geschreven op: 30 oktober, 2019 Door: Erik

Een “klus lead” bestaat uit de contactgegevens van een opdrachtgever + de mogelijkheid deze privé berichten te versturen via ons platform.
In oktober 2019 zijn we overgestapt op het klus lead model. Hiermee is het voor alle klussers toegankelijker geworden om in contact te komen met opdrachtgevers.

U kunt nu vanaf €2,95 de contactgegevens van een opdrachtgever opkopen. U kiest dus zelf van welke opdracht(en) u contactgegevens wilt inzien en bent dus nooit meer kwijt dan nodig.

Vanaf €2,95?
U kunt ervoor kiezen uw online portemonnee op te waarderen. Indien u dit heeft gedaan ontvangt u €3,- korting per lead en bent u slechts 2,95 kwijt. Indien u losse betalingen doet via iDEAL of andere betaalmethodes betaalt u €5,95 voor een klus lead.

Let op: prijzen zijn exclusief BTW. U kunt binnen uw dashboard voor iedere gemaakte transactie een factuur downloaden voor uw administratie.

We hebben hier natuurlijk een goede reden voor:
Voor iedere losse iDEAL transactie betalen wij transactiekosten, deze berekenen wij hierin door. Wanneer u gebruik maakt van de online portemonnee waardeert u een hoger bedrag op via iDEAL en hoeft u daarna verder niks te doen. Hierdoor kunnen wij u zoveel korting geven op een lead.

Binnen uw dashboard vindt u een overzicht van alle klus leads die u heeft gekocht. Alle gekochte leads blijven zichtbaar voor u hierin.

De voordelen van klus leads

Alleen opdrachten waar u interesse in heeft
Voorheen had u een abonnement nodig om te kunnen reageren op klusopdrachten. Nu betaalt u alleen nog voor de klusjes waar u interesse in heeft.

Contactgegevens en privéberichten versturen
U ontvangt de contactgegevens (naam, telefoonnummer en e-mailadres) + de optie om privéberichten te sturen via het platform. Dat is wel zo makkelijk.

Goedkoper en effectiever
1 vaste lage prijs per lead zonder extra kosten.
Nu u weet wat klus leads zijn wilt u vast weten hoe u deze kunt kopen?

Bekijk het artikel: contactgegevens van een opdrachtgever bekijken

Je las een help center artikel van Klussersvinden.nl

Contact opnemen mag altijd en het artikel delen ook.

Wat ook mag, is doorklikken naar andere artikelen in het helpcentrum:

Meer artikelen:

Wil je direct aan de slag?

Meld je gratis aan en plaats een klusopdracht, of ga aan de slag als klusser en kom in contact met opdrachtgevers.

illustratie van een klusser die contact opneemt met een opdrachtgever