Hoe werkt het voor een opdrachtgever op Klussersvinden.nl

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een vakman voor een kleine of grote klus? Meerdere vakmannen nodig voor een groot project? Bekijk hier hoe je gemakkelijk in contact kunt komen met particuliere vakmannen en ZZP’ers.

Kom in contact met vakmannen

Op klussersvinden vind je vakmannen in diverse vakgebieden die voldoen aan jouw kwaliteitseisen. Klusbedrijven, loodgieters, elektriciens, schilders enzovoort.

  • Start door je gratis opdracht te plaatsen. Klein of groot dat maakt niet uit. Er zijn gespecialiseerde vakmannen aangemeld geschikt voor jouw opdracht.
  • Nadat je bent geregistreerd en je hebt je opdracht geplaatst zorgen wij ervoor dat deze zichtbaar komt te staan op klussersvinden.nl. Vervolgens ontvangen vakmannen een e-mail met je opdracht. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan!

Huur de beste vakman in

In de meeste gevallen ontvang je diverse offertes / voorstellen van zowel particuliere klussers als professionele vakmannen of bedrijven. Het is aan jou deze door te nemen en te vergelijken..

  • Profielen van vakmannen – iedere vakman heeft een openbaar profiel op klussersvinden.nl vakmannen met een goed ingevuld profiel geven je een beter kijkje in hun werkwijze
  • Privé chatten met een vakman – voordat je akkoord gaat met een voorstel kun je gemakkelijk via de website privé chatten. Zodat je al je vragen kunt stellen en het aanbod samen goed door kunt nemen.
  • Zelf contact opnemen – Vakmannen met een premium account hebben een zichtbaar telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast kun je direct een privé bericht versturen naar een vakman.

Uitvoeren van de opdracht

Nadat jullie beide akkoord zijn en alle afspraken duidelijk zijn gemaakt en op papier staan kan de vakman aan de slag! Betalingen en gemaakte afspraken zijn geheel tussen jou “de opdrachtgever” en de vakman in kwestie.

Ben je geïnteresseerd in het laten werven en selecteren van vakmannen voor jouw opdracht of project? Klussersvinden.nl biedt extra service aan voor bedrijven die op zoek zijn naar specifieke ZZP’ers voor bijvoorbeeld een groot project of langdurige plaatsing.

Meer informatie 

Vandaag nog een vakman inhuren?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht.