Intermediair | Klussers vinden

Direct toegang tot de profielen database

Bent u een uitzendbureau, intermediair, tussenpersoon en/of recruiter? Heeft u grootschalige opdrachten of meerdere vakspecialisten nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze profielendatabase.

In 4 stappen toegang tot de Profielen database van Klussersvinden.nl

Echte vakspecialisten voor grote en kleine projecten.

1. Registreer gratis via deze link als intermediair, uitzendbureau, recruiter of tussenpersoon. Let op: wij accepteren alleen bedrijven.

2. Na registratie kiest u een abonnement. Wij voeren slechts 1 pakket en u kunt maandelijks, per kwartaal of per jaar betalen.

i

3. Nadat u heeft afgerekend heeft u direct toegang tot uw persoonlijke omgeving .

4. De profielendatabase wordt dagelijks aangevuld met nieuwe vakspecialisten.

Wat heb ik aan jullie profielen database?

De vakspecialisten die zijn aangesloten op ons klusplatform zijn constant op zoek naar nieuwe interessante opdrachten. En u heeft natuurlijk meer dan genoeg aanbod als het opdrachten betreft. Wij helpen u in contact te komen zodat u zelf kunt beginnen met het matchen.

Krijgt de database ook updates?

Wij krijgen wekelijks meer dan 50 aanmeldingen. Onze database met profielen wordt dan ook wekelijks geupdate met nieuwe aanmeldingen van vakspecialisten die geinteresseerd zijn in nieuwe opdrachten, groot of klein.

Wat krijg ik na betaling?

Nadat u een abonnement heeft aangeschaft krijgt u toegang tot uw eigen persoonlijke dashboard. Hierin vindt u de profielendatabase. Hierin kunt u uitgebreid filteren op vakspecialisten in verschillende regio’s, op beroep/hoofdactiviteit(en) enz.

Kan ik mij als particulier ook aanmelden?

Nee, de profielendatabase is strikt voor onze zakelijke klanten. En kan strikt worden gebruikt met als doel om te werven en te selecteren of te bemiddelen tussen partijen. Wij leveren en u kunt matchen.

Kom direct in contact met vakspecialisten

Als intermediair, uitzendbureau, tussenpersoon of recruiter is het niet altijd even makkelijk om direct in contact te komen met vakspecialisten. Klussersvinden.nl helpt u hier graag bij. Met ons profielendatabase kunt u direct in contact komen.

Ik wil toegang