Home / Klusbedrijf

Vind een klusbedrijf voor jouw klus

Vind een klusbedrijf in de buurt. Plaats een gratis je klusopdracht en kom in contact met klusbedrijven in de buurt.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Nieuwe klusbedrijven:

Ramasseys Ascencion
Naam: Ramasseys Ascencion

Welkom bij RM Schoonmaak, uw betrouwbare…

stephan Blankenaauw
Naam: stephan Blankenaauw

Voor alle kleine grote klussen in en om…

Naam: Krzysztof Senecki

Ik ben een ervaren en veelzijdige vakman…

Naam: Wilfred De Rooij

We zijn een klusbedrijf die nieuwe is de…

Naam: P Teunisse

Voor al uw kleine klusjes en installatie…

Het woord klus kan voor tal van werkzaamheden staan, grote klussen of kleinere klusjes en ingewikkelde klussen of wat meer dagelijkse dingen.

Een klusbedrijf is daarom behoorlijk all round. Voor allerlei klussen in en om uw woning is een klusbedrijf in te huren.

Klusbedrijven zijn bedreven in een breed scala van klussen, bijvoorbeeld reparaties in uw huis, het monteren van meubels, behangen of laminaat leggen. Klussen die in huis gedaan moeten worden en waar u niet aan toe komt of die u zelf niet uit kunt voeren kan de klusjesman voor u doen.

Als u een klusjesman laat komen is het handig om te kijken of u meer werk heeft liggen, zo bespaart u op de voorrijdkosten.

Wat doet een klusbedrijf?

Een klusbedrijf is vaardig in veel verschillende werkzaamheden, hun medewerkers zijn enorm handig met veel verschillende taken en daarom zijn ze behoorlijk all round in te zetten. Met name als er meerdere kusjes liggen te wachten komt een klusbedrijf goed van pas. Om een beeld te geven van de werkzaamheden van een klusbedrijf bespreken we de meest voorkomende hieronder.

Verbouwen

Bent u aan het verbouwen, of zit de verbouwing er net op? Er zijn dan altijd van die klusjes en dingen die toch blijven liggen. Het plaatsen van de plinten bijvoorbeeld of de deuren afhangen. Misschien moeten er nog lampen worden opgehangen. In ieder geval, voor dat soort klussen schakelt u dus een klusbedrijf in. Afhankelijk van de omvang van uw verbouwing, is het zelfs mogelijk ook de hele verbouwing uit te besteden aan een klusbedrijf. Daar draaien de meeste bedrijven hun hand niet voor om.

Monteren

Niet alle meubels komen van de IKEA en zijn binnen een uur in elkaar te zetten. Sommige kosten behoorlijk wat tijd of inzicht en daarvoor is een klusbedrijf in te huren. Maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van een douche of toilet kunt u met een gerust hart overlaten aan een klusjesman. Misschien trekt het klussen of niet, of heeft u geen tijd, dat maakt allemaal niets uit een klusbedrijf neemt alles van u over zodat u met een gerust hart uw eigen ding kan doen.

Behangen of verven

Klusjesmannen kunnen helpen met het behangen of verven van uw woning. Zij werken snel en net. Het voordeel is dat het u een hoop tijd en moeite scheelt. Tenzij het uw hobby is kunt u het behangen fijn uitbesteden, zo weet u ook zeker dat het behang recht hangt en niet onbelangrijk, blijft hangen.

Onderhoud en reparaties

Ook voor beschadigingen aan uw meubels, vloeren of uw muren kunt u bij een klusbedrijf terecht. De meeste klusbedrijven kunnen u bijvoorbeeld ook nog eens helpen bij het onderhoud van bijvoorbeeld uw tuin of gevel. Regelmatig onderhoud zorgt voor het behoud van uw woning en is daarom aan te raden.

Wanneer kunt u bij een klusbedrijf en wanneer bij een specialist terecht?

Omdat klusbedrijven zo veel kunnen betekenen is het misschien niet helemaal duidelijk wanneer u nou het beste voor een klusbedrijf kunt gaan of wanneer u beter een specialist in de arm kan nemen. Het antwoord op deze vraag is ook niet zo eenduidig.

Sommige werkzaamheden kunnen alleen door een specialist worden uitgevoerd maar andere kunnen door beiden worden geklaard. Of u een schilder inhuurt of een klusjesman is dan eigenlijk aan u, bij problemen met een verwarming geldt hetzelfde.

Er zijn klussen waarbij u een specialistische kenner nodig heeft of een gecertificeerde monteur. Dan is het duidelijk waar u moet zijn. Het is ook nog eens afhankelijk van de rest van uw woning, moet er geschilderd worden en geïsoleerd?

Dan is dat een ander verhaal dan wanneer u een klus heeft voor een nieuw traphekje, een stukje muur geschilderd moet worden en wat wandcontactdozen recht moeten komen te hangen. Eigenlijk kunt u stellen dat een specialist heel goed is in een aantal werkzaamheden op één gebied en een klusjesman goed is in heel veel verschillende werkzaamheden op meerdere gebieden. Hoe specialistischer de klus hoe meer kennis en ervaring op dat gebied gewenst is.

Wat kost een klusbedrijf?

Een klusjesman betaalt u meestal per uur. Daarbij mag u uitgaan van een uurtarief tussen de € 35,- en € 50,-. Ook bij kleinere klusjes betaalt u meestal wel een minimumbedrag, daarom is het raadzaam meerdere klussen in een keer uit te laten voeren. Bij grote klussen of verbouwingen kunt u vaak een totaalprijs afspreken zodat het voor iedereen van te voren duidelijk is wat er verwacht kan worden.

Hoe vind ik een goede klusjesman?

Een goede klusjesman is altijd handig om achter de hand te hebben. Een lokale aanbieder is vaak financieel gezien aantrekkelijker omdat u dan geen of minder voorrijkosten betaalt. De korte afstand maakt ook dat het makkelijker is om even langs te komen voor een klus.

Houd dus rekening met de regio waar de klusjesman werkzaam is. Een tweede belangrijke factor is natuurlijk het uurtarief. Sommige dingen kosten nou eenmaal geld en een goede klusjesman is daar een voorbeeld van. Het inhuren van mankracht zorgt er wel voor dat u zelf geen vrij hoeft te nemen, geen zorgen heeft of in de zooi zit.

Het aankopen van materialen en gereedschap is dan ook niet nodig. En een vakman werkt vaak veel sneller en efficiënter dan u zelf doet. Daarmee bespaart u dus ook weer een hoop geld en tijd. Om een goede klusjesman te vinden kunt u meerdere aanbieders vergelijken en zo hun tarieven naast elkaar leggen. Let dan ook op de extra kosten en bepalingen zoals garantie. Bij de recensies kunt u ook zien hoe anderen de aanbieder hebben ervaren, dat is ook een goede richtlijn.