Over klussersvinden.nl | Wat is het, wat doen we en onze toekomstvisie

Over Klussers vinden

Klussersvinden.nl is een platform voor zowel vakmannen, hobbyklussers en iedereen die opzoek is naar een klus, klein of groot dat maakt niet uit.

Vakmannen, hobby klussers en andere bedrijven kunnen zich geheel gratis aansluiten om in contact te komen met opdrachtgevers. Of je nou op zoek naar iemand voor een kleine klus in en rondom het huis of wat groters? Iemand die bijvoorbeeld vloer moet leggen in je hele woning? Dan ben je bij klusservinden.nl aan het juiste adres.

Over klussersvinden.nl
Klusservinden.nl is opgezet met als doel om iedereen actief in de bouw, zowel MKB’ers als particulieren op een simpele wijze samen te laten komen.

Het standaard verhaal ken je vervolgens wel, jonge organisatie met een geweldige visie. Ondanks dat dit zeker betrekking heeft op ons wil ik je graag een kijkje laten nemen in onze tijdlijn. Hoe zijn we uiteindelijk gekomen op het idee van klussersvinden.nl en wat brengt de toekomst met zich mee?

Hoe het begon

Als jonge ondernemer(s) op het internet starten we als zo velen met affiliate marketing. Wat is affiliate marketing vraag je je nu vast af?

Wikipedia heeft het antwoord!
Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd.

Voor diverse grotere bedrijven die zich specialiseren in het binnenhalen van vacatures en werknemers haalde we leads binnen. Oftewel we zorgden ervoor dat zoveel mogelijk mensen zich aanmeldde voor hun website en daar werd een kleine vergoeding voor gegeven. Een leuk begin maar na enkele jaren werd dit minder leuk en begonnen de gedachten te jeuken naar een nieuwe uitdaging!

Zoeken naar iets nieuws

Het werven van leads voor bedrijven werd minder leuk en we gingen opzoek naar nieuwe uitdagingen. Zo kwamen we terecht bij het ZZPerschap en alle leuke voor (en nadelen) die hier bij komen kijken. Omdat we uit eigen ervaringen weten hoe moeilijk het kan zijn als ZZP’er om opdrachten binnen te halen besloten we een eigen platform op te zetten. Dit platform werd freelancespecialisten.nl. Een hele nieuwe business en een hele nieuwe doelgroep. Van dit platform hebben we 3 jaar lang mogen leren. Dingen zoals:

  • De behoeften van freelancers
  • Wat wilt en verwacht een opdrachtgever
  • Hoe moet een platform functioneren enzovoorts

Freelancespecialisten is echter opgezet in de brede zin. Je kunt er namelijk alles vinden voor freelancers. Opdrachten in allerlei branches zonder beperkingen. Wij merkten echter dat we in de bouw de meeste affiniteit hadden en wilde dit graag op een goede manier met een nieuw verbeterd platform opzetten. Zo kwam het idee voor klussersvinden.nl

Klussersvinden.nl

Daar zijn we dan! Een nieuw platform helemaal van de grond op gebouwd naar wat het nu is. We zijn een work in progress. Dat wilt zeggen dat we geleidelijk nieuwe functies toevoegen aan het platform zodat jij als vakman en opdrachtgever zo een beetje alles kunt doen en vinden via klussersvinden.nl
Wij hechten daarom veel waarde aan jullie input!

Via onze developer logs kun je meekijken met de laatste ontwikkelingen wat onze website betreft, de functies die we toe zullen voegen in de (nabije) toekomst en willen we graag van jou weten wat we kunnen verbeteren.