Over ons

Wij zijn een online platform voor vakmensen en opdrachtgevers. Vakspecialisten en (hobby) klussers kunnen zich geheel gratis aansluiten om in contact te komen met opdrachtgevers. Daarnaast kunnen opdrachtgevers gratis en vrijblijvend een klusaanvraag plaatsen. Zo kunnen zij gemakkelijk in contact komen met een klusser.

Het doel van klussersvinden.nl

Klusservinden.nl is opgezet met als doel om iedereen die actief is in de bouw op een simpele wijze samen te laten komen.

Het standaard verhaal ken je inmiddels wel:

Een jonge organisatie met een geweldige visie. Yup, dat geldt ook voor ons. Toch zullen wij u een klein beetje meer inzicht proberen te geven in onze tijdlijn. Hoe zijn we op het idee gekomen voor KV en wat brengt de toekomst met zich mee?

Hoe het begon

“A long time ago in a galaxy far, far away….” (Ha! Star wars.) Waren er een vader en een zoon die op het internet aan affiliate marketing deden.

Wat is affiliate marketing vraag je je nu vast af?

Wikipedia heeft het antwoord!

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd.

We specialiseerden ons voornamelijk in het genereren van leads voor vacaturewebsites etc. Saai, maar we waren er aardig effectief in. Na ongeveer 2 jaar werd dit nog saaier en gingen we beide op zoek naar nieuwe uitdagingen. 

ff doorspoelen hoor..

Oké, fast forward naar februari 2018. De jaren ervoor hebben we heel wat projecten mogen afronden. Opdrachten uitgevoerd, websites gemaakt en ga zo maar door. 

En toen..

“Hey pa.”

“Ja, zoon?”

“Wedden dat ik een gespecialiseerd klusplatform kan opzetten, zoals we altijd al hebben besproken?”

“Als jij ‘t zegt, zoon.”

“Geloof je me niet ofzo?”

“Mwah.”

“Oké, wacht.”

Klussersvinden.nl

Daar zijn we dan! Een nieuw platform helemaal van de grond opgebouwd naar wat het nu is. We zijn een work in progress en hebben in september van 2019 ons platform geheel vernieuwd, vanwege de vele aanmeldingen en de behoeften van onze gebruikers. We hechten daarom veel waarde aan jullie input om ons platform te blijven verbeteren!