Laatste kans op een premium lidmaatschap

Het premium lidmaatschap gaat weg. Dit is uw laatste kans om er nog gebruik van te maken! Vanaf 29 oktober stappen wij over naar klus leads >>

1 Maand premium

een prima keuze

€39,95

ex. BTW
  • Onbeperkt reageren op opdrachten
  • Contactgegevens van opdrachtgevers
  • Berichten versturen en ontvangen

Stopt automatisch na 1 maand

1 Kwartaal premium

een betere keuze

€117,95

ex. BTW
  • Onbeperkt reageren op opdrachten
  • Contactgegevens van opdrachtgevers
  • Berichten versturen en ontvangen

Stopt automatisch na 3 maanden
Voordelige optie!

1 jaar premium

voordeligste keuze!

€349

ex. BTW
  • Onbeperkt reageren op opdrachten
  • Contactgegevens van opdrachtgevers
  • Berichten versturen en ontvangen

Stopt automatisch na 1 jaar

Wat krijg je bij je abonnement?
Berichten versturen en ontvangen

U kunt gebruik maken van ons berichtensysteem en onderling privé berichten versturen naar opdrachtgevers.

Onbeperkt reageren op opdrachten

Zodra er een opdracht is geplaatst kunt u de opdrachtgever een berichtje sturen. Onbeperkt!

Zichtbare telefoonnummers van opdrachtgevers

Soms is het fijner telefonisch contact te hebben. Voor betaalde leden zijn de telefoonnummer van opdrachtgevers(die hiervoor toestemming hebben gegeven) zichtbaar.

Reageren op recensies

Wilt u iemand bedanken voor een recensie of bent u het er toch niet helemaal mee eens? Betaalde leden kunnen een reactie terug plaatsen op geplaatste recensies.

Uw profiel met contactgegevens

Uw openbare profiel bevat al uw contactgegevens. Dat houdt in dat opdrachtgevers u rechtstreeks kunnen bellen!

Veelgestelde vragen

De afgelopen maanden hebben we erg veel feedback gekregen van klussers. Ondanks dat er enkelen tevreden zijn met het huidige abonnement is het merendeel dat niet. Vandaar dat wij vanaf 29 oktober 2019 het mogelijk zullen maken om contactgegevens per opdracht te kunnen kopen. Voor een klein bedrag van €4,95 kunt u vanaf de contactgegevens van een opdrachtgever kopen (klus leads). Zo bepaalt u zelf voor welke opdracht(en) u wilt betalen en voor wat niet. Lekker simpel. Voor velen is dit ook een optie met een lagere drempel.

Echter willen we niet iedereen die tevreden was met het abonnementssysteem teleurstellen. Daarom bieden wij jullie éénmalig nog een kans op het premium lidmaatschap. Zodra de periode voorbij is vervalt het lidmaatschap en komt u ook terecht in het nieuwe systeem.

Ja, u kunt onbeperkt privé berichten kunt versturen en ontvangen naar opdrachtgevers. Daarnaast zijn de telefoonnummers en het e-mailadres van opdrachtgevers beschikbaar, onbeperkt.

Nee hoor, dit is slechts een éénmalige actie. Nadat uw periode verloopt vervalt premium en komt u terecht in het nieuwe systeem?

Dit is geen abonnement. U doet een éénmalige betaling. Na dat de periode van 3 of 12 maanden voorbij is valt u onder het nieuwe systeem.

Onze slimme internet spionnen werken er met man en macht aan om nieuwe opdrachten binnen te halen. En dat doen zij iedere dag net ietsje harder. Wij geven u als vakmens daarnaast de vrijheid zelf contact op te nemen met opdrachtgevers. Wij regelen de opdrachten, u de rest. Mocht u hier hulp bij nodig hebben? Dan kunnen wij u hierin bijstaan. Wij werken met man en macht eraan dat er op de website iedere dag weer nieuwe opdrachten binnen komen. Wij geven u als vakman de vrijheid zelf opdrachtgevers te contacteren. Mocht u hier hulp bij nodig hebben kunnen wij vast iets voor u betekenen.

Nee, dit is uw laatste kans op een premium lidmaatschap. Nadat uw periode van 3 of 12 maanden voorbij is vervalt het lidmaatschap en komt u terecht in het nieuwe systeem.

Is er iets nog niet helemaal duidelijk?

Bel ons dan gerust, voor meer informatie, vragen (of tips). Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 10.00 en 16.30 of via WhatsApp op (06) 12 21 75 82 of via info@klussersvinden.nl