Home / Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf inhuren

Een schoonmaakbedrijf nodig voor kleine of grote schoonmaak opdrachten? Kom in contact met schoonmakers bij jou in de buurt. Plaats gratis een klus, ontvang voorstellen en ga in gesprek.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Nieuwe schoonmaakbedrijven:

Paul Geerman
Naam: Paul Geerman

Voor al uw binnen, en buitenschilderwerk…

Rachid Allaoui
Naam: Rachid Allaoui

Positief ingesteld altijd vrolijk result…

Naam: Prestige Finest

Een bedrijf met veel kwaliteiten!

Ventsislava Hristova
Naam: Ventsislava Hristova

ik ben ventsislava ik ben 24 jaar oud ik…

Naam: wesleycooiman@hotmail.com cooiman

Wij van renoclean staan graag voor u kla…

Als u het leuk vindt om zelf schoon te maken bent u waarschijnlijk een van de weinige mensen. Daarnaast is schoonmaken iets waar u vaak niet aan toe komt. Daarom is het prettig om het schoonmaakwerk uit te besteden aan een goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf.

Maar niet alleen in huis in een schoonmaker een reddende engel, ook in kantoorpanden of voor eenmalige klussen staan zij voor u klaar. Bijvoorbeeld na waterschade of bij een verhuizing is professionele schoonmaak een hele opluchting.

Wat doet een schoonmaakbedrijf voor u?

Een schoonmaakbedrijf biedt meerdere vakmannen die uw woning op professionele wijze reinigen. Ze leveren schoonmakers maar ook glazenwassers.

Het schoonmaakbedrijf verzorgt uw periodieke schoonmaak, of u kunt hen inzetten voor een eenmalige klus. Maar er zijn ook diverse bedrijven met elk hun eigen specialisme, bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti of het reinigen van uw gevels. Een aantal van hun taken lichten wij hieronder nader toe.

Reguliere schoonmaak

Reguliere schoonmaak zijn de werkzaamheden die u zelf ook zou kunnen uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van de badkamer of douche, het zuigen van uw vloeren of het stoffen van kamers. Een professional werkt snel en efficiënt met de juiste middelen en onderscheid zich op deze manier.

Specialistische reiniging

Grondige reiniging van vet- of kalkaanslag of bijvoorbeeld een dieptereiniging van uw keuken of badkamer zijn werkzaamheden die u minder vaak laat doen en valt daarom onder ‘specialistische klussen’. Een schoonmaakbedrijf verwijdert alle schimmels en bacteriën, u kunt dan weer een hele tijd vooruit in een brandschone keuken of badkamer. Als het nodig is, vervangt het bedrijf de kitranden, op verzoek kan het stuc- en tegelwerk gerepareerd worden.

Glazen wassen

Heeft u hoogtevrees of gewoon geen zin om regelmatig op de ladder te klimmen om uw ramen te zemen, ook dan biedt een schoonmaakbedrijf hulp. De glazenwasser reinigt de ramen streeploos. U kunt samen bespreken hoe vaak de glazen gedaan worden. Waar uw woning staat speelt daar vaak ook in mee. Een woning aan het strand of drukke weg moet meestal vaker worden schoongemaakt dan een woning zonder uitstoot of zand in de buurt.

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf vraagt een uurtarief of rekent per vierkante meter. De omvang van uw klus bepaalt een groot deel van de totaalprijs. Maar ook het werk, hoe vies de ruimte is, speelt mee. Een glazenwasser laat de prijs afhangen van de hoogte en het aantal ramen. Het wassen van de ramen van een gemiddeld huis kost u ongeveer tussen de € 20,- en € 50,-.

Hoe bespaart u op schoonmaak?

Wilt u graag een professional inhuren om uw woning te laten reinigen maar wilt u niet de hoofdprijs betalen dan is het een optie om niet alles te laten doen. U kunt zelf bekijken wat u wel of niet wil laten doen om zo de prijs te drukken.

Ruimtes die u veel gebruikt zijn belangrijker om regelmatig schoon te maken dan ruimtes waar u niet zo veel komt. Van te voren afspraken maken over de prijs voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan. U weet dan wat u mag verwachten en wat het u uiteindelijk kost.

Waar moet een schoonmaakbedrijf aan voldoen?

De Belastingdienst heeft samen met de Inspectie SZW een checklist voor schoonmaakbedrijven ontwikkeld om te bepalen of het eerlijke schoonmaakbedrijven zijn. Bedrijven moeten hun medewerkers bijvoorbeeld voldoende betalen, ze mogen hen niet te lang laten werken en moeten netjes premies en belastingen afdragen. U kunt zelf letten op een aantal dingen.

Bijvoorbeeld of een bedrijf voldoet aan de NEN 4400-1 norm, of het bedrijf een OSB-keurmerk of het SIEV!-keurmerk heeft. U kan de facturen controleren op een KvK en btw-nummer.

Hoe vindt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf?

Op onze site kunt u uw klus plaatsen zodat bedrijven daar op kunnen reageren. U kunt dan een goede vergelijking maken en zien wie wat vraagt. Vergelijk daarbij ook de voorwaarden en recensies van andere klanten. Zo weet u wat u mag verwachten.