Home / Sloopbedrijf

Sloopbedrijf inhuren voor jouw klus?

Heeft u een sloopproject? Plaats gratis jouw klus en kom in contact met een gekwalificeerd sloopbedrijf voor al je sloopwerken.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Sloopbedrijven:

Nurdij Omerovic
Naam: Nurdij Omerovic

Ik ben een zzp die doet airlex latex spu…

Naam: henk teunisse

net startend ben eigenlijk naar van alle…

Martin Swiebel
Naam: Martin Swiebel

Mijn naam is Martin Swiebel van Sophimil…

Naam: jermaine wielingen

Naam: Farid Martinus

Van kleine klusjes tot bouw en/of slopen…

Misschien bent u net verhuisd en staat er nog een behoorlijke verbouwing te wachten, of uw huidige woning past niet meer helemaal en u wilt daarom verbouwen.

Er zijn verschillende redenen om te verbouwen en een van de onderdelen van verbouwen is slopen. U kunt uiteraard zelf aan de slag gaan maar het uitbesteden van sloopwerkzaamheden is niet heel onverstandig. Niet alles kan zomaar gesloopt worden, er is kennis nodig van materialen en constructie.

Verkeerd slopen kan vervelende en onveilige gevolgen hebben. Een sloopbedrijf kan tevens zorgen voor het afvoeren en verwijderen van het puin.

Wat doet een sloopbedrijf voor u?

Een sloopbedrijf heeft diverse professionals in dienst om veilig en vakkundig te slopen. Een sloopbedrijf beschikt over het juiste gereedschap en daarom kunnen zij de klus snel en goed voor u uitvoeren.

De werkzaamheden van een sloopbedrijf variëren behoorlijk, zij kunnen een draagmuur voor u slopen of asbest veilig en netjes verwijderen.

Het netjes opruimen van de woning is ook een onderdeel van het werk, zo kunnen de aannemers of andere klussers snel verder.

Slopen aanbouw, opbouw of garage

Misschien wilt u liever geen aanbouw, opbouw of garage, dat kan natuurlijk altijd. Wellicht wilt u een grotere tuin of zijn de kinderen het huis uit. Een sloopbedrijf regelt dit voor u en zo kunt u genieten van de extra ruimte. Het slopen kan u uitbesteden maar ook het afvoeren van het puin kan het sloopbedrijf voor u regelen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken of tijd vrij te maken om het werk uit te voeren.

Schoorsteen verwijderen

Ook voor Sinterklaas is een schoorsteen tegenwoordig niet meer essentieel. Het kan goed dat u een schoorsteen in uw woning heeft die u eigenlijk helemaal niet gebruikt. Het verwijderen van de schoorsteen geeft u meer ruimte. Samen met de vakman kunt u alle opties bespreken om een plan op te stellen om het gewenste resultaat te realiseren. Het hele rookkanaal kan uit de woning worden gesloopt of alleen de schouw. Uw sloper weet precies wat de opties zijn.

Verwijderen muur

Muren slopen is een van de meest voorkomende klussen voor slopers. Het doorbreken van muren maakt ruimtes stukken groter. Er zijn verschillende muren zoals dragende muren. Deze kunt u niet zomaar slopen zonder het risico te lopen op verzakking of andere schade aan uw woning. Een professionele kijk is daarom belangrijk, ook voor uw veiligheid. Een ervaren sloper kan u vertellen wat er allemaal mogelijk is in uw woning. Door de ervaring heeft een sloper een goede kijk op de mogelijkheden en het te behalen resultaat.

Verwijderen asbest

Asbest is niet echt super fijn om in uw woning te hebben. Helaas kan het wel voorkomen dat er asbest in uw woning zit. Om dit weg te laten halen is het verstandig om een bedrijf in te huren dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest. Voor uw eigen gezondheid en om zeker te weten dat het goed gebeurd en alles weg is, is het inhuren van professionals veilig en verstandig. Het veilig verwijderen van asbest is gebonden aan regels dus daarom is het wel fijn als een bedrijf zich daar aan houdt.

Wat kost het om een sloopbedrijf in te huren?

De kosten die het sloopbedrijf uiteindelijk rekent hangen af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de grootte van het te slopen object of de moeilijkheidsgraad van de klus. Het slopen van een dragende muur kost meer tijd en is daarom duurder dan een andere muur.

Gemiddeld betaalt u voor een niet-dragende muur tussen de € 600,- en € 900,-. En bij een dragende betaalt u al snel tussen de € 1.600,- en € 2.000,-. Ook extra werkzaamheden zoals het afvoeren van puin speelt natuurlijk mee. Al het extra werk kost natuurlijk extra geld.

Hoe gaat alles in zijn werk?

Allereerst bespreekt u uw wensen met het sloopbedrijf. Als u wijzigingen aan de constructie wenst moet het bedrijf een constructieberekening uitvoeren. Zo weet u zeker dat de woning blijft staan, wel zo fijn toch? Bij het laten uitvoeren van constructiewijzigingen heeft u meestal een sloopvergunning nodig.

Het bedrijf kan u het aanvragen van de vergunning uit handen nemen. Bent u benieuwd of er een vergunning nodig is raadpleeg dan de website van het Omgevingsloket of uw gemeente. Het sloopbedrijf kan ook een container huren en de bijbehorende vergunning regelen als dat nodig is.

Hoe vindt u een goed en betrouwbaar sloopbedrijf?

Er zijn vaak veel aanbieders in uw omgeving die het werk voor u kunnen doen. U kunt op onze pagina de klus plaatsen zodat zij daarop reageren. U kiest dan de aanbieder die binnen uw budget past. Houdt ook rekening met andere factoren zoals de ervaringen van eerdere klanten of garantie en andere bepalingen. Niet alleen de prijs speelt een rol. Het is belangrijk om te kijken wat u precies betaalt en waarvoor. De goedkoopste aanbieder is niet altijd de beste keuze.