Home / Stoffeerder

Vind een stoffeerder

Kom direct in contact met een geschikte stoffeerder bij jou in de buurt. Plaats gratis een klusopdracht en ontvang voorstellen van gekwalificeerde stoffeerders.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Aangesloten stoffeerders:

Naam: ViyenS S

.

Ivo Todorov
Naam: Ivo Todorov

Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op…

Shay Noorlander
Naam: Shay Noorlander

UW DROOM = ONS DOEL ZN Bouw is een gedre…

Daniel Spits
Naam: Daniel Spits

Klusbedrijf Spits verzorgt uw klussen in…

Een lievelingsstoel kan helaas verslijten door het vele zitten. Maar wees gerust er zijn vakmensen die uw stoel weer nieuw leven in kunnen blazen. Zo kunt u de stoel van oma blijven gebruiken en indien gewenst in een moderner jasje worden gestoken.

Een stoffeerder maakt uw stoel er weer als nieuw en kan eventueel reparatiewerkzaamheden aan het meubel uitvoeren, denk hierbij aan het verstevigen van een zitting of de rugleuning. Bent u op zoek naar een goede stoffeerder?

Plaats uw klus dan gratis en vrijblijvend op onze pagina, zo komt u in contact met lokale professionals.

Wat doet een stoffeerder

De meubelstoffeerder is uw aangewezen vakman om stoelen, banken of ander meubilair te laten bekleden. Ook kan een stoffeerder de stof repareren of vervangen.

Dat is niet alles wat een stoffeerder voor u kan doen, een stoffeerder is ook specialist in het bekleden van trappen. Sommige kussen worden op locatie uitgevoerd, andere in het atelier.

Meubels stofferen

De meubelstoffeerder zorgt ervoor dat uw meubel helemaal aansluit bij uw wensen. Zo kunt u zelf een kleur kiezen die goed past binnen uw interieur. Maar de vakman geeft ook advies over de soort stof of het binnenwerk van uw meubel. Een intensief gebruikte stoel, heeft logischerwijs een stevigere zitting nodig dan een stoel die niet veel wordt gebruikt. Uiteraard speelt de gebruiker daarin ook een rol, hoe zwaarder de gebruiker hoe steviger de stoel moet zijn.

Verwijderen muur

Muren slopen is een van de meest voorkomende klussen voor slopers. Het doorbreken van muren maakt ruimtes stukken groter. Er zijn verschillende muren zoals dragende muren. Deze kunt u niet zomaar slopen zonder het risico te lopen op verzakking of andere schade aan uw woning. Een professionele kijk is daarom belangrijk, ook voor uw veiligheid. Een ervaren sloper kan u vertellen wat er allemaal mogelijk is in uw woning. Door de ervaring heeft een sloper een goede kijk op de mogelijkheden en het te behalen resultaat.

Trap bekleden

Een stoffeerder kan u ook voorzien van een beklede trap. Een trap met tapijt is veiliger omdat uw trap dan minder glad is en het risico op vallen kleiner wordt. Een vakman werkt de trap netjes af en kan u adviseren over de kwaliteit en het soort tapijt wat het beste bij uw wensen aansluit.

Tussen de verschillende soorten tapijt zitten namelijk behoorlijke kwaliteitsverschillen. Het verwijderen van oud tapijt kan de vakman ook voor u doen. Het zelf verwijderen van het oude tapijt is een manier om kosten te besparen. Zorg dan wel dat u weet wat u doet zodat de stoffeerder meteen aan de slag kan. In overleg kunt u bespreken wat er moet gebeuren.

Wat gaat een stoffeerder u kosten?

Wilt u een klus uitbesteden, dan wilt u natuurlijk van te voren weten hoeveel geld u moet reserveren. Gemiddeld kost een meubelstoffeerder u tussen de € 30,- en € 40,- per uur. De tijd die een stoffeerder kwijt is aan het werk bepaalt grotendeels het bedrag.

Een meubelstoffeerder moet het meubel vaak helemaal uit elkaar halen, maar ook het vervangen van het binnenwerk en het uitvoeren van eventuele reparaties nemen tijd in beslag.

U kunt u dus voorstellen dat een stoffeerder behoorlijk wat tijd kwijt is bij het uitvoeren van zijn of haar werk. De grootte van het object bepaalt ook grotendeels hoelang de stoffeerder bezig is. Een bank herstellen kost daarom meer tijd dan het werk aan een stoel. Een fauteuil kost u tussen de € 960,- en € 1.280,-. En het stofferen van een stoel tussen de € 60,- en € 320,-.

Hoe lang duurt het stofferen?

Het stofferen van uw trap kan binnen een dag gebeurd zijn. Gemiddeld heeft de vakman een halve dag werk aan de trap. Hoeveel tijd uw stoffeerder nodig heeft hangt samen met de moeilijkheidsgraad van uw trap.

Bij meubels is de stoffeerder vaak langer bezig, die tijd hangt af van de arbeidstijd van de stoffeerder, de levertijd van de materialen spelen ook een rol.

Gemiddeld bent u uw meubel een week kwijt om het te laten stofferen, maar die tijd kan behoorlijk oplopen als het bijvoorbeeld om een antiek model gaat, of er veel reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Zo vindt u een goede stoffeerder

Als u besluit een stoffeerder in te schakelen, heeft u de keuze tussen zzp’ers of een stoffeerder in loondienst. Op Klussersvinden vindt u eenvoudig professionele stoffeerders. U plaatst de klus gratis en vrijblijvend waarna de stoffeerders kunnen reageren op uw klus.

Op basis van alle reacties stelt u een lijst met favorieten samen. Let hierbij op de prijs maar ook op de planning, extra kosten en recensies van eerdere opdrachtgevers. Uw favoriete stoffeerders maken vervolgens een gedetailleerde offerte voor uw specifieke klus.