Home / Verhuisbedrijf

Vind een verhuisbedrijf in de buurt

Een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat je verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Op zoek naar een goed verhuisbedrijf? Plaats dan gratis je klus en kom in contact met verhuisbedrijven.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Aangesloten verhuisbedrijven:

Naam: henk teunisse

net startend ben eigenlijk naar van alle…

Naam: jermaine wielingen

Naam: Wadi Rahmouni

Wij zijn een jonge bedrijf, onze doel is…

Naam: Farid Martinus

Van kleine klusjes tot bouw en/of slopen…

Majd KH
Naam: Majd KH

100% Transparant 100% Betrouwbaar. Voor…

Verhuizen staat bekend als een van de meest stressvolle gebeurtenissen die u mee kan maken. Of u nou meerdere keren bent verhuisd of u voor de eerste keer de dozen in moet pakken, het blijft een enorme stressvolle klus.

Alle spullen moeten op tijd worden ingepakt in dozen, meubels moeten verplaatst worden en het liefste ook nog zonder beschadigingen. U kunt uw vriendschappen op de proef stellen door hen te vragen om u te helpen met de verhuizing of u kunt een bedrijf inhuren om de verhuizing voor u uit te voeren.

Een verhuisbedrijf bespaart u rugpijn, stress en tijd. Daarnaast zijn zij uitermate ervaren en verzekerd voor ongevallen en beschadigingen tijdens het verhuizen. Ook altijd handig, toch?

Wat doet een verhuisbedrijf?

Alles wat met een verhuizing te maken heeft kan een verhuisbedrijf voor u doen. Het inpakken van uw spullen en het verplaatsen van uw gehele inboedel. Door hun ervaring werken zij efficiënt waardoor een verhuizing stukken sneller gaat dan wanneer u het zelf doet. Het is ook een optie om een deel aan het over te laten, u pakt zelf alles in en zij doen de rest. Er zijn verschillende soorten verhuizingen die een bedrijf uitvoert.

Verhuizen particulieren

Een normale verhuizing van huis naar huis is iets wat een verhuisbedrijf voor u kan doen. Soms bieden deze bedrijven de mogelijkheid om spullen op te slaan als u niet alles mee kan nemen naar bijvoorbeeld een tijdelijke woning. Het bedrijf kan voor u inpakken en u alle zorgen uit handen nemen. Dan is verhuizen opeens niet meer een van de meest lastige klussen die er zijn.

Zakelijk verhuizen

Maar ook als bedrijf kunt u een bedrijf inhuren om uw verhuizing uit te voeren. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf niet te lang stil komt te liggen is een efficiënte verhuizing essentieel. Het inhuren van erkende verhuizers zorgen voor een vlekkeloze verhuizing zodat u snel in het nieuwe pand aan de slag kan.

Wat kost een verhuisbedrijf eigenlijk?

Er is niet een antwoord op deze vraag. Zoals eerder al gezegd zijn er verschillende soorten verhuizingen. Of het bedrijf verzorgt een verhuizing van A tot Z, of u doet een deel ervan zelf. Ook de grootte van de woning, de te overbruggen afstand en eventuele extra moeilijkheden bepalen de prijs.

Denk bijvoorbeeld aan het huren van een lift of objecten zoals een vleugel. Meestal rekent een bedrijf per verhuizer en per uur. Zij maken een inschatting aan de hand van een bezoek aan uw woning en hun ervaring maakt ook dat zij zo goed in kunnen schatten hoeveel tijd de verhuizers nodig hebben om uw woning in te pakken, in te laden en weer uit te laden.

Sommige dagen of uren zijn duurder dan anderen, het verhuisbedrijf kan u alles vertellen over de wijze waarop zij tot een prijs komen. Verhuizen in een weekend is vaak duurder dan door de weeks. En een verhuizing van Limburg naar Groningen kost u meer dan een verhuizing in dezelfde stad.

Eventueel meerwerk of extra tijd wordt achteraf in rekening gebracht.

Waar moet u opletten bij een verhuisbedrijf?

Bij het selecteren van een bedrijf doet u er goed aan om te kijken of het verhuisbedrijf aangesloten is bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Aangesloten bedrijven kosten u vaak meer, maar dan heeft u wel de zekerheid dat de inboedel tot het bedrag van € 100.000,- verzekerd is zonder eigen risico.

Als u niet alles uit handen geeft is het wel verstandig om van te voren te bespreken wat er wel of niet onder de verzekering valt. Niet erkende bedrijven kunnen werken op basis van nacalculatie. Maak daarom vooraf duidelijke afspraken over de prijs zodat u niet opeens een enorme rekening krijgt.

Vind een geschikte en de juiste verhuizer

Wilt u snel in contact komen met een professioneel bedrijf dan kunt u dat makkelijk via onze site doen. Plaats uw klus zodat de bedrijven kunnen reageren. U kunt dan een selectie maken op basis van deze reacties en het is wel zo handig om dan ook te kijken naar de ervaringen van eerdere opdrachtgevers.

Vermeld bij het plaatsen van de klus relevante informatie zodat bedrijven een passende reactie kunnen geven. Denk hierbij aan zaken zoals de aanwezigheid van een piano of het feit dat uw woning een bovenwoning is.