Home / Vloerspecialist

Vind een vloerspecialist

Kom gratis in contact met een vloerspecialist voor al jouw vloer gerelateerde klussen. Plaats gratis je klusopdracht en ontvang direct voorstellen van vloerspecialisten.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Aangesloten vloerspecialisten:

Naam: Abdalhadi Salama

Een jaar geleden ben ik mijn klus bedrij…

Naam: Mohamed Ben Allal

Specialist in het leggen van laminaat vl…

Naam: martin bardashowski

we hebben jaren evaring in leggen van la…

Zafer Batar
Naam: Zafer Batar

Mijn naam is Zafer, ik ben al 16 jaar in…

Naam: Jason Reinhardt

Beste Wij zien dat u op zoek bent naar e…

Na schade is het soms nodig om een nieuwe vloer te leggen, of bij het verhuizen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u bent uitgekeken op de huidige vloer van uw woning of een ander soort materiaal wenst.

Maar een nieuwe vloer leggen is niet de meest makkelijke klus in een woning. Ook is er veel kennis nodig over materialen en het werken met deze materialen nodig.

Een goede vloer moet lang meegaan dus het is zaak om niet bij het leggen al voor schade te zorgen. Voor een goed resultaat is het nodig dat u weet hoe u de vloer op maat maakt en hoe deze gelegd moet worden zodat hij kaarsrecht ligt.

Wilt u zeker weten dat uw vloer niet op een golfslagbad gaat lijken dan kunt een vloerspecialist inhuren om de vloer voor u te leggen. Dit scheelt u behoorlijk veel werk en u bent zeker dat de vloer goed gelegd wordt.

Waar moet u opletten bij een verhuisbedrijf?

Bij het selecteren van een bedrijf doet u er goed aan om te kijken of het verhuisbedrijf aangesloten is bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Aangesloten bedrijven kosten u vaak meer, maar dan heeft u wel de zekerheid dat de inboedel tot het bedrag van € 100.000,- verzekerd is zonder eigen risico.

Als u niet alles uit handen geeft is het wel verstandig om van te voren te bespreken wat er wel of niet onder de verzekering valt. Niet erkende bedrijven kunnen werken op basis van nacalculatie. Maak daarom vooraf duidelijke afspraken over de prijs zodat u niet opeens een enorme rekening krijgt.

Laminaat leggen

Veel mensen denken dat een vloer van laminaat een houten vloer is, maar dat is dus niet zo. Laminaat is gemaakt van houtvezel en kunststof.

Het leggen van laminaat begint met een onderlaag. Als uw oude onderlaag nog in prima staat is hoeft deze niet vervangen te worden en dat scheelt uiteraard weer tijd en geld.

Leggen houten vloeren

Gaat uw voorkeur uit naar een houten vloer dan bent u ook bij een vloerenlegger aan het juiste adres. U heeft de keuze uit heel veel verschillende soorten hout, structuren, kleuren en nog veel meer. Een parketteur zorgt ervoor dat u jaren plezier heeft van een mooie houten vloer, ook kan deze u ondersteunen in het onderhoud en uiteraard adviseren over de behandeling en het schoonmaken van uw vloeren.

Leggen van een kunststof vloer

Tegenwoordig zijn er verschillende kunststof vloeren met de uitstraling van bijvoorbeeld steen of hout. U betaalt dan vaak iets minder voor de kunststof vloer dan het originele werk maar u heeft er niet minder plezier van. De vloerspecialist voorziet u van vloeren van pvc, vinyl of linoleum.

Gietvloer gieten

Het gieten van een gietvloer geeft een woning een ruimtelijk effect, vooral wanneer u op deze manier verschillende ruimtes aan elkaar verbindt. Door het inschakelen van een vloerenbedrijf voor het leggen van uw gietvloer voorkomt u oneffenheden en weet u dat de dikte van de vloer gelijk is.

Plaatsen tapijt

Vloerbedekking is te koop in ontzettend veel verschillende kleuren, motieven en structuren. Afhankelijk van uw wensen is er altijd een tapijt dat erbij past. U kunt hierbij uiteraard worden geadviseerd door de specialist. Op een zolder heeft u andere vloerbedekking nodig dan in de gang waar veel gelopen wordt.

Wat kost een vloerspecialist?

De prijs die u uiteindelijk betaalt voor de vloerenlegger is afhankelijk van de grootte van het oppervlakte dus het aantal vierkante meters. Maar ook de moeilijkheidsgraad van de klus of het wel of niet moeten aanbrengen van een ondervloer of de plinten spelen mee.

Hoe meer werk, hoe langer de klus duurt en hoe meer het natuurlijk kost. De meeste vloerenbedrijven rekenen een bedrag per vierkante meter, daarbij gaan zij uit van het materiaal wat er gelegd moet worden. U betaalt voor tapijt een bedrag tussen de € 5,- en € 10,- per vierkante meter, maar voor een houten vloer betaalt u al snel tussen de € 8,- en € 21,- per vierkante meter.

Hoe lang duurt het werken aan een vloer?

Hoe lang een specialist bezig is hangt ook weer af van een aantal zaken. Bijvoorbeeld de staat van de vloer, is deze beschadigd en moet hij worden opgeknapt of wilt u een nieuwe vloer laten leggen.

U kunt een vloerenspecialist benaderen voor advies over uw vloeren. Het opknappen van vloeren is vaak intensiever dan het leggen van een nieuwe vloer.

Het is wel voordeliger in het kader van materiaalkosten omdat de vloer uiteraard al aanwezig is. Relevante informatie voor de specialist is bijvoorbeeld, is de beschadiging te verhelpen zonder de vloer los te maken, zit de beschadiging in het midden van de vloer of aan de randen en over welk materiaal gaat het.

Hoe lang duurt het leggen van een vloer?

Hoe lang een vloerenspecialist bezig is om de vloer te leggen is ook weer afhankelijk van het materiaal, de moeilijkheidsgraad en de grootte van het oppervlakte van de vloer. Een oppervlakte van 40 m² kost de vloerenspecialist ongeveer twee tot vier dagen.

Op zoek naar een vloerenspecialist?

U wilt nieuwe vloeren in uw woning laten leggen dan is het fijn om in zee te gaan met een goed, betaalbaar en betrouwbaar bedrijf. Bij ons plaatst u gratis en vrijblijvend uw klus. Vermeld dan in ieder geval het aantal vierkante meters en welk materiaal u wilt. Vloerenspecialisten die kennis hebben van het gewenste materiaal kunnen dan reageren op uw klus. Op de profielen van de bedrijven vindt u uitgebreide reviews van eerdere opdrachtgevers zodat u een goed beeld krijgt van het bedrijf.