Home / Voertuig monteur

Voertuig monteur

Hulp nodig van een voertuig monteur? Kom in contact met monteurs die u kunnen helpen bij het repareren of onderhouden van uw voertuigen. Bijvoorbeeld een auto, motor, scooter, boot of fiets.

Hoe werkt klussersvinden.nl?

Op ons klusplatform vindt u klussers in diverse vakgebieden die voldoen aan uw kwaliteitseisen.

 
 
1
 
 
Plaats uw klus

Vertel ons waar u naar op zoek bent in enkele simpele stappen.

 
 
2
 
 
Ontvang reacties

Uw klus komt terecht bij de juiste vakmensen. Zij doen u een vrijblijvend aanbod.

 
 
3
 
 
Vergelijk en kies uit

Vervolgens kiest u de de klusser die het beste bij uw klus past.

 
 
4
 
 
De klus uitvoeren

De klusser komt langs om uw klus uit te voeren naar tevredenheid.

Aangesloten monteurs:

Naam: Dimitri Stijsiger

Hallo ik ben Dimitri, Ben u opzoek naar…

Appie Sabbar
Naam: Appie Sabbar

Welkom Ik ben appie stratenmaker Maar in…

Tony Lugters
Naam: Tony Lugters

Tl-carservice is een bedrijf dat zich ri…

Naam: Piet Haarsma

Als u een klusser zoekt ben ik de juiste…

Een kapotte fiets of auto zijn niet echt handig als u net op het punt staat om te vertrekken. Regelmatig onderhoud kan deze defecten vaak voorkomen maar als u dan toch met panne zit zijn er gelukkig monteurs die er voor u klaar staan.

Deze term, de voertuigmonteur, is een verzamelnaam voor monteurs die u kunnen helpen bij het repareren of onderhouden van een voertuig, bijvoorbeeld een auto, motor, scooter, boot of fiets.

De monteurs zijn vakmannen met veel specialistische kennis over de voertuigen en daarom kunnen zij snel het probleem herkennen en verhelpen. Heeft u werk aan uw fiets, auto of scooter, plaats uw klus hier en kom snel in contact met een goede monteur.

Wat doet een voertuigmonteur?

De werkzaamheden van een voertuigmonteur zijn afhankelijk van het type voertuig. Meestal kunt u bij een monteur terecht voor zaken als reparaties aan het voertuig, advies en onderhoudswerkzaamheden.

Deze werkzaamheden lichten we hier nader toe, dan krijgt u een duidelijker beeld.

Voertuigreparaties

Problemen aan uw fiets, scooter, auto, motor, boot of brommer? De monteur kan deze problemen over het algemeen verhelpen. Bijvoorbeeld het vervangen van een remkabel of wiel bij een fiets.

Of bij een auto vervangt de monteur de distributieriem of de banden. Lampjes die gaan branden terwijl dat niet zou moeten zijn vaak ook een signaal om contact op te nemen met uw monteur.

Uw automonteur weet vaak snel wat het probleem is en kan het dan verhelpen. Omdat een voertuigmonteur specialist in zijn vakgebied is heeft hij de kennis en middelen om de reparaties aan uw voertuig snel en goed uit te voeren.

Voertuigonderhoud

Als u wilt dat uw voertuig zo lang mogelijk meegaat, is regelmatig onderhoud van belang. Deze periodieke onderhoudsbeurten aan de auto of motor zijn daar voorbeelden van.

Maar ook een fiets of boot heeft eigenlijk goed onderhoud nodig. De monteur kijkt uw voertuig helemaal na en controleert of alles nog in goede staat is.

Zo voorkomt u dat er problemen ontstaan. Deze problemen kunnen ook nog eens behoorlijk dure reparaties nodig hebben. Zo bespaart u uiteindelijk dus ook weer. Maar de monteur voert ook onderhoudswerkzaamheden uit aan het voertuig, bijvoorbeeld het bijvullen van motorolie in een auto of het smeren van de ketting van uw fiets.

Advies

U kunt ook niet alles weten en daarom is het altijd fijn om met vragen terecht te kunnen bij iemand die verstand van zaken heeft. Bijvoorbeeld advies over aanpassingen aan uw voertuig, of onderhoud of reparaties. Maar ook bij het aanschaffen van nieuwe modellen weet een monteur uw wensen te matchen met het aanbod.

>Wat kost een voertuigmonteur?

Auto

Laat u een klus uitvoeren aan uw auto, dan betaalt u in de meeste gevallen de materiaalkosten en manuren. De materiaalkosten zijn behoorlijk verschillend en natuurlijk afhankelijk van de onderdelen, het merk en dat soort zaken. Gemiddeld ligt het uurtarief van een automonteur tussen de € 40,- en € 70,- per uur.

Fiets

Een fietsenmaker rekent meestal met een prijs per klus in plaats van uurtarieven. Een onderhoudsbeurt aan je fiets kost ongeveer tussen de € 35,- en € 75,-, het vervangen van een lamp kost u rond de € 15,- en een slag uit een wiel halen kost meestal zo’n € 25,-.

Boot

Prijzen voor het onderhoud aan uw boot zijn afhankelijk van het type boot dat u heeft. Gaat het om een zeilboot, motorboot of heeft u een sloep?

Maar daarnaast speelt de grootte van de boot een rol. Daarom lopen de gemiddelde prijzen voor een onderhoudsbeurt dan ook behoorlijk uiteen.

Voor het volledige onderhoud, inclusief het onderhoud aan de motor houdt u rekening met een bedrag tussen de € 750,- en € 1500,- per jaar. Bij een reparatie aan uw boot werken de meeste monteurs met een uurtarief. De monteur rekent meestal een uurtarief tussen de € 65,- en € 75,-.

Kom nu in contact met de voertuigmonteur voor uw klus

Moet uw voertuig gerepareerd worden of misschien is het tijd voor een periodieke onderhoudsbeurt? Dan besteedt u deze klus voor het beste resultaat uit aan een erkende en ervaren voertuigmonteur.

De monteur beschikt over veel specialistische kennis van fietsen, motoren, autos of boten. Maar ook heeft een monteur de middelen en ruimte om uw voertuig snel in orde te maken.

Via Klussersvinden.nl komt u snel en simpel in contact met honderden voertuigmonteurs. Plaats de klus online om de geschikte monteur te vinden. Vergelijk hun prijzen en de ervaringen van andere klanten om uw keuze te maken.